Bursa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0224 216 00 63
WEB https://bursatobbaihl.meb.k12.tr
Adres : Veysel Karani Mah. Sevgi Cad. BTSO Eğitim Vadisi No4/17 Osmangazi/BURSA
VİZYON : Bursa TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinin vizyonu eğitimde öncü tavrıyla, yenilikçi, üreten, vatanına milletine faydalı olmayı amaç edinecek bireylere açık bir model oluşturmaktır.
MİSYON : İlkeli, duyarlı, bilinçli, başarılı, mutlu, özgüvenli, açık fikirli, gelişime açık, iletişim becerileri iyi olan, öğrenmeye ve yeniliklere açık, topluma yön verebilecek, özünde kötülüğü barındırmayan, değerlerine bağlı, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, yardımsever, vicdanlı, dinini en iyi şekilde anlayan ve aynı zamanda küresel bakış açısıyla bilgisini karşısındakilere aktarabilecek bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Eylül 2018 yılında açılan okulumuz öğrenim hayatı boyunca ilklere imza atacak başarılarla dolu bir süreç geçirecektir.

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 09.00-16.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Merkezi Doğalgaz
Pansiyon : Yok
Servis : Servis mevcuttur.
Ulaşım : Dolmuş, Otobüs, Metro ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Osmangazi ilçesi Veysek Karani Mah. içerisinde Eğitim Vadisi içerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Osmangazi merkezde Eğitim Vadisi içerisinde hemen girişte bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : Ortaokul: Lise 9 :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz yeni açılmış olması itibariyle puansız kayıt almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Eylül 2018 yılında açılan okulumuz Haziran 2022 de ilk mezunlarını verecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Eylül 2018 yılında açılan okulumuz Haziran 2022 de ilk mezunlarını verecektir.
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Okçuluk
Bilimsel Etkinlikler :