Ana Sayfa > Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Öğrencinizin dersine giren öğretmenlerden hangisi ile görüşmek istiyorsanız, öğrenci izleme ve takip birimimizden ilgili öğretmenden randevu almanız gerekmektedir. İlgili öğretmenin müsait olduğu bir tarihte gerekli randevu birimimiz tarafından oluşturulacaktır. Derslerin aksamaması ve daha sağlıklı bir öğretmen görüşmesi için randevu ile gelmeniz gerekmektedir.

Öğrencinizin öğrenim gördüğüne dair belgeyi ilgili idarecimizden alabilirsiniz. Mesai saatleri içerisinde okulumuzu ziyaret ettiğinizde belgeyi temin edebilirsiniz.

Öğrencinizi okulumuza nakil ettirmek istiyorsanız öğrencinizin okuduğu okulda ilgili idareciye nakil dilekçesi vermeniz gerekmektedir. Her hafta cuma günü açık olan kontenjanlara puan sıralamasına göre kayıtlar kabul edilmekte olup öğrencinin puanının yetmesi halinde okulumuza kabulü yapılacaktır. Sonrasında gerekli evrakları tamamlamanız için idaremize başvurmanız gerekmektedir.